Nudimo vam 3 knjige velikih umova francuske književnosti uz POPUST od 40% i

BESPLATNU ISPORUKU na teritoriji Srbije u periodu od 17.jula do 01. avgusta 2018.

Po ceni od 2000 dinara možete poručiti komplet od tri knjige:

Bogorodičina crkva u Parizu, Viktor Igo

  • broj strana: 531
  • format: 21 cm

Bogorodičina crkva u Parizu je napisana takvim stilom da podseća na poemu u prozi. Radnja ove priče o sudbini, ljubavi i prijateljstvu smeštena je u Parizu s kraja XV veka. Igo svojim raskošnim jezikom oslikava arhitekturu toga doba tako da se osećate kao jedan od likova priče.

Pjer i Žan, Gi De Mopasan

  • broj strana: 159
  • format: 21cm

Pred čitaocima se nalazi dramatična priča o dva brata, koji, svaki na svoj način, pokušavaju da se izbore sa sopstvenim osećanjima, demonima, tuđom prošlošću, ne bi li sačuvali dostojanstvo svoje i onih koje vole. Dinamičnim pripovedanjem Mopasan uspeva da isplete mrežu intrige i do samog kraja zadrži neizvestan ishod sudbina svojih junaka. Francuska provincija devetnaestog veka, uglađene dame i gospoda, izleti i večere, samo su neke od mnogih uzbudljivih scena koje nam pisac dočarava.

Stranicu ljubavi, Emil Zola

  • broj strana:305
  • format: 21cm

Roman Stranica ljubavi prati život mlade udovice i jednog lekara koje zbližava bolest udovičine dvanaestogodišnje ćerke, dok ona nikako ne može da se pomiri sa mišlju da njena majka može voleti još nekog osim nje. Ovo je nežan, dirljiv i jednostavan roman sa tri glavne ličnosti. Međutim, Zola od Pariza, gledanog sa visine, stvara živo biće koje nemo prisustvuje drami što se odigrava na stranicama romana i menja svoj izgled prema raspoloženjima ličnosti, sa svim igrama svetlosti, čas u blesku letnjih večeri, čas pod rafalom kiše i snega.

Ne propustite da obogatite svoju biblioteku ovim divnim klasicima.

Link za poručivanje: http://www.otvorenaknjiga.rs/grupa-autora/270-tri-francuska-klasika