Na Prvom Festivalu fantastike u Nišu pod nazivom "Tolkiniš", svoj prvenac predstavio je i najnoviji autor  I.K. Otvorena knjiga, Nenad Šakota.

Nenad Šakota  je rođen u Beogradu 1976. godine. Svoje književno iskustvo stekao je kao autor kratkih priča na blogovima, fanzinima. Ljubitelj je fantastike, kolekcionar knjiga i stripova. 

O Festivalu u Nišu, Nenad je imao samo reči hvale:

"Odmah posle petka 13. došao je i Tolkiniš kao Sunce posle kiše. Pozitivna sila u ljudima koji stoje iza ovog događaja je neverovatna! Verujem da je uloženo mnogo truda, potrošeno mnogo vremena, uspostavljeno mnogo novih kontakata kako bi se sve ovo izdešavalo! Ovim putem se zahvaljujem tim istim ljudima na njihovom domaćinstvu i novom lepom iskustvu.

Tolkiniš je sjajna ideja ne samo za pisce već i mnoge umetnike koje spaja ljubav prema izmaštanim svetovima. Ukratko; ovo je divan projekat, i nadam se da će nastaviti svoj život u još boljem, bogatijem i širem formatu"!

Roman "Dodir" je triler sa primesama misterije i fantastike. Priča prati četvoro ljudi koji se međusobno ne poznaju. Njihova zajednička prijateljica je misteriozno ubijena. Kakvu tajnu krije hvatač snova koji su svi do jednog dobili od žrtve stravičnog zločina? Kakvu hrabrost će pokazati ovo četvoro ljudi? Da li je rešenje zagonetke tu, na dohvat ruke, svega korak daleko...ili do rešenja nedostaje samo jedan dodir?

Knjigu možete kupiti u knjižari "Otvorena knjiga" u Beogradu, Požeška 128a, u svim velikim knjižarskim lancima u Srbiji, ili poručiti putem sajta uz 20% popusta: http://www.otvorenaknjiga.rs/nenad-sakota/289-dodir

Autor Nenad Šakota nikada ne odustaje od svojih snova, nemojte ni vi!