Izdavačka kuća Otvorena knjiga

Izdavačka kuća Otvorena knjiga je porodično preduzeće, osnovano 12.12. 2002.godine u Beogradu. Politika kuće je objavljivanje pažljivo odabranih naslova koji već imaju književnu vrednost.
U svojoj ponudi imamo preko 300 naslova raznih žanrova, počev od klasika , trilera, horora, epske fantastike, ljubavnih romana, dečije literature i istorijskih romana.
Naročito smo ponosni na naslove poznatog britanskog istoričara Bernarda Kornvela koji kroz epski stil na sjajan i veoma dinamičan način obrađuje razne istorijske teme, kao i na Dejvida Morela, širom sveta poznatog i priznatog pisca psiholoških i akcionih trilera koji Vam stvaraju osećaj kao da se nalazite na mestu događaja.
Poznati smo po komplet izdanjima velikana poput Dostojevskog, Turgenjeva, Orvela, Mereškovskog, Dikensa...
Veoma smo popularni po našim horor klasik romanima.
Naša Izdavačka kuća pomaže i domaću savremenu književnost.. Do sada smo objavili knjige iz pera preko 40 domaćih autora.
Naše knjige možete kupiti u svim velikim knjižarskim lancima poput Vulkana, Lagune, Delfija..., ili poručiti putem sajta http://www.otvorenaknjiga.rs/
Prisutni smo svake godine na beogradskom Sajmu knjiga, kao i na svim ostalim sajmovima u Srbiji i regionu.
Pored izdavanja knjiga za našu kuću, takođe se bavimo uslužnom izdavačkom i štamparskom delatnošću. Kod nas možete štampati sopstvena izdanja knjiga, kataloge, brošure, kako u broš tako i u tvrdom povezu. Veliko nam je zadovoljstvo što ste posetili naš sajt.